banner beamer projectiescherm verhuur Rhenen Veenendaal .png

€ 35,00 (€28,93 excl. BTW)

Wilt u iets presenteren voor werkzaamheden? Of een mooie reportage op een bruiloft op een groot scherm projecteren? Kortom deze beamer is voor vele doeleinden te gebruiken!

Deze 3LCD projector zorgt met een even hoge wit en kleurheldergheid van 2.700 Lumen, digitale zoom en XGA resolutie voor heldere presentaties in klaslokalen enz. U hoeft niet meer in donkere ruimtes te zitten, om belangrijke presentaties duidelijk en helder te kunnen weergeven.

Hoogwaardige, heldere en levendige beelden.
Deze 3LCD projector geeft heldere beelden in levendige kleuren weer. Met een contrast verhouding van 10.000:1 is hij perfect geschikt voor presentaties en video’s. Dankzij de HDMI ingang kunnen HD video en audio content in hoge kwaliteit weergegeven worden, zoals u die van eend gerenommeerd merk verwacht.

Kleurhelderheid
De kleurintensiteit is de mate waarin een projector in staat is om kleuren weer te geven. Net als alle andere projectoren beschikt ook dit model over een even hoge wit als kleurhelderheid, voor heldere beelden en levendige kleuren.

Gebruiksvriendelijk
Dankzij Epsons unieke schuifregelaar voor de manuele horizontale en verticale trapeziumcorrectie kan de projector snel en gemakkelijk gepositioneerd worden. U kunt het beeld corrigeren, om een rechthoekige projectie te bereiken, ook wanneer de projector scheef staat.  Het Colour Universal Design vereenvoudigt de bediening door nieuwe LED kleuren en menu symbolen op het bedienpaneel van de projector.

 

Technische gegevens:

Helderheid: 2700 ANSI
Helderheid ECO: 1890 ANSI
Resolutie: 800 x 600 SVGA
Type: LCD
Contrast: 10000 : 1
Gewicht: 2,5 (kg)
Geluid: 37 dB
Geluid ECO: 29 dB
Bijzonderheden: Tas
2VGA ingangen
met afstandbediening
WLAN optioneel
Aansluitingen: 1x HDMI
2x D-SUB 15pin in (VGA)
1x D-SUB 15pin out (VGA)
2x YUV Component (RGB)
1x Cinch-Video
1x S-Video
1x RS232
1x USB Type A
1x USB Type B

beamer verhuur huur Rhenen

Reserveren