Gastenboek

Wij stellen uw mening over ons bedrijf zeer op prijs!

 
 
 
 
 
 
 
-Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
-Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
-Bij voorbaat dank voor uw bericht!
115 berichten.
Verheugen Verheugen schreef op 2 juli 2015 om 12:50:
Telefonisch netjes te woord gestaan Keurig op tijd gebracht tegen geringe vergoeding en gehaald supertevreden aanrader!!!!!!!
Geertje van Walsem Geertje van Walsem schreef op 22 juni 2015 om 12:49:
Veel plezier voor de kinderen op de Cuneradag van 13 juni 2015 met het springkussen Aap. Goed materiaal juiste aflevering en financiële afhandeling. Volgend jaar weer, Organisatie Cuneradag.nl
Ruth Verwoert Ruth Verwoert schreef op 22 juni 2015 om 12:48:
Afgelopen zaterdag een springkussen gehad voor bij onze familie BBQ . Altijd weer een groot succes voor de klein kinderen. Echt een aanrader ouders kunnen gezellig samen zijn zonder dat er de hele tijd op de kinderen gelet moet worden. Kussen was schoon en makkelijk in gebruik. Helemaal top. bedankt fam R Verwoert
Martine Timmer Martine Timmer schreef op 16 juni 2015 om 12:48:
Het springkussen ; de boerderij; was een groot succes. kinderen hebben naar hartelust gesprongen. Goede communicatie . het was top!
Gortstraat Gortstraat schreef op 14 juni 2015 om 12:43:
Net als vorig jaar: keurige levering, goede materialen alles pico bello in orde. De kinderen vonden de grote stormbaan helemaal geweldig en ook het andere springkussen viel erg in de smaak.
Fam. Brinkhof Fam. Brinkhof schreef op 11 juni 2015 om 12:42:
Prima service. Heldere communicatie. Mooi springkussen. De kids hebben er veel plezier van gehad.
Fam. Daniëls Fam. Daniëls schreef op 25 mei 2015 om 12:41:
Prima service, afspraken en fijne communicatie per mail. Mooi springkussen, plezier voor jong en oud!
Liesbeth van Silfhout Liesbeth van Silfhout schreef op 11 mei 2015 om 12:40:
Superservice, fijne communicatie, goede spullen. Kortom alles netjes verzorgd en geregeld. Ons Boer Borisfeest was een groot succes met de Ranjakoe en het boerderijspringkussen! Wij komen de volgende keer zeker bij jullie terug!!
oranje comite oranje comite schreef op 1 mei 2015 om 12:39:
beste Favorent, Ook dit jaar hebben we volop genoten van jullie springkussen en stormbaan. Wat was dat een succes voor de kinderen. Ook over de klant vriendelijkheid zijn wij dit jaar weer erg te spreken. oranje comité Oeffelt
Jacqueline Goorhuis Jacqueline Goorhuis schreef op 25 april 2015 om 12:39:
Beste Favorent, Dankzij jullie zijn de koningsspelen voor onze school in Elst een groot succes geworden! We kregen veel complimenten over de originele spelletjes. Voor groot en klein voor alles zat er wat bij. De oudere kinderen vonden de gekke fietsen nog een hele uitdaging,maar ook het zaklopen zorgden voor grote hilariteit. Maar het grootste spektakel was toch de rodeostier! Dit is ook echt een aanrader! Favorent bedankt voor het meedenken en de uitstekende sevice, En wie weet….tot volgend jaar! Vriendelijke groet,Jacqueline Goorhuis namens basisschool het Visnet in Elst
Igepa Nederland Igepa Nederland schreef op 31 maart 2015 om 12:37:
Super service!
rijneveld rijneveld schreef op 17 november 2014 om 12:37:
leuke spelen voor weinig geld. goeie service, denken met je mee, vriendelijk. heel goed geregeld allemaal, bedankt fam. rijneveld
Prometheus Informatics Prometheus Informatics schreef op 29 oktober 2014 om 12:35:
Voor ons 25-jarig jubileumfeest gebruik gemaakt van de diensten van Favorent. Vriendelijke communicatie en levering volgens afspraak. Zelf geen omkijken naar gehad en dat was precies zoals wij het wensten. Jossi Levie, Prometheus Informatics
Beatrixschool Renkum Beatrixschool Renkum schreef op 17 september 2014 om 12:34:
Tijdens het Beatrixpleinfeest hebben we gebruik gemaakt van jullie ‘gekke fietsen’. De kinderen vonden ze leuk maar voor sommige leerlingen was de fiets te groot. Onze complimenten voor jullie service. Alles is op tijd gebracht en weer opgehaald.
annemieke annemieke schreef op 30 juli 2014 om 11:41:
Tijdens onze bbq hadden we het springkussen Multifun Zeewereld op staan. Dat was een groot succes voor de kids! Voor ons was het ideaal dat alles gebracht en en weer opgehaald werd. Complimenten dat alles op het laatste moment zo snel geregeld werd!!
Margje Margje schreef op 14 juli 2014 om 11:40:
Zaterdag 12 juli springkussen gehuurd. De kinderen vermaakten zich geweldig. Ook de service was fantastisch! BEDANKT!
Margrietschool Wageningen Margrietschool Wageningen schreef op 12 juli 2014 om 11:39:
Op vrijdag 11 juli hebben wij op het eindfeest van onze school de 21 meter stormbaan gehuurd. Wat een succes! Hij is zeker niet te lang, de kinderen vermaken zich goed. Ze gingen rondje na rondje na rondje. Ook ouders en leerkrachten konden zich niet inhouden. Kortom een enorm succes en heeft erg bijgedragen aan het slagen van ons feest! Bedankt.
Activiteiten Commissie VHC Blue Socks Activiteiten Commissie VHC Blue Socks schreef op 10 juli 2014 om 11:37:
Zaterdag 5 juli hebben wij een “Kasteel” springkussen en een Suikerspinmachine gehuurd voor een activiteit binnen onze Honk- en Softbalvereniging “VHC Blue Socks’. De service was perfect en wij hebben goede ervaringen met de opbouw en het afbreken door Favorent. Ook de afspraken zijn duidelijk en worden 100% nagekomen. Wij maken zeker nog vaker gebruik van Favorent!!
Bas Zaunbrecher Bas Zaunbrecher schreef op 8 juli 2014 om 11:36:
Afgelopen zaterdag hadden wij een Open Dag voor alle basisschoolkinderen in Bennekom en omstreken om kennis te maken met onze sportieve buitenschoolse opvang in Bennekom. Voor deze dag hadden wij een springkussen besteld bij Favorent. Bij de bestelling hadden wij ook gekozen dat Favorent het luchtkussen zou opbouwen en afbreken. Voor slechts 25 euro extra heeft dat ons veel tijd en moeite gescheeld. De opbouwer van het springkussen was op tijd en vriendelijk en behulpzaam. Ook was hij op tijd om het luchtkussen weer af te bouwen en mee te nemen.
De Schelf Veenendaal De Schelf Veenendaal schreef op 7 juli 2014 om 11:35:
Zaterdag met de straat een buurtbbq gehad. De kids hebben zich uitstekend vermaakt met spelpakket Speel Actief. Alles helder geregeld. Snelle reactie bij vragen per mail. Ophalen/terugbrengen ging vlot. Alles positief! Bedankt!