Gastenboek

Wij stellen uw mening over ons bedrijf zeer op prijs!

 
 
 
 
 
 
 
-Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
-Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
-Bij voorbaat dank voor uw bericht!
115 berichten.
OBS de Elskamp Ede OBS de Elskamp Ede schreef op 2 juli 2014 om 11:34:
Voor het eindfeest van de school hebben wij op 1 juli diverse springkussens gehuurd. De kinderen vonden het geweldig ! De service was prima en keurig op tijd. Bedankt
TV Musketiers TV Musketiers schreef op 23 juni 2014 om 11:33:
Voor de jubileumdag bij de tennisvereniging spellen gehuurd voor de zeskamp. Alles werd netjes op de afgesproken tijd afgeleverd en ook weer mooi optijd opgehaald. Jong en oud heeft zich uitgeleefd met de diverse spellen, met als hoogtepunt natuurlijk de stormbaan. Verder liep de communicatie over de mail uitstekend.
gert van beek Fresto Catering gert van beek Fresto Catering schreef op 23 juni 2014 om 11:32:
Afgelopen weekend bij jullie de multiplay koe gehuurd! Onze kinderen hebben we de hele avond niet gezien,kwamen met rode wangen terug van een avondje springen en glijden!! Groot succes dus!!
Jeroen Nagtegaal Jeroen Nagtegaal schreef op 23 juni 2014 om 11:31:
Op 21 juni hebben we onze jaarlijkse buurtbbq gehad. Elk jaar een springkussen voor de kinderen en dit jaar voor het eerst van Favorent. De multiplay koe was een groot succes. Kinderen hebben volop genoten. Volgend jaar weer opnieuw. Jeroen Nagtegaal, organisatie buurtbarbecue Dorsvloer/Hilt Veenendaal.
Cuneradag 14 juni 2014 Cuneradag 14 juni 2014 schreef op 20 juni 2014 om 11:30:
Cuneradag Rhenen 14 juni 2014, het was een succesvolle dag leuke activiteiten waaronder het springkussen Aap van Favorent. Door Favorent prima verzorgt, we houden ons aanbevolen voor volgend jaar. Namens Cuneradag Rhenen, Geertje van Walsem,Penningmeester Cuneradag
Helma Helma schreef op 19 juni 2014 om 11:23:
Wij hebben op 14 juni j.l. gebruik gemaakt van springkussen de Kubus. De hele middag hebben veel kinderen er gebruik van gemaakt. Het springkussen was schoon en de service prima. Graag maken wij de volgende keer weer gebruik van jullie materialen. Namens korfbalvereniging Arena bedankt.
Marijke Marijke schreef op 12 juni 2014 om 11:22:
Ook wij hebben gisteren voor de Buitenspeeldag attracties en spellen gehuurd. We zijn erg tevreden over het geheel. Keurig op tijd afgeleverd en opgehaald. Alles was schoon en functioneerde goed. Dus, tot volgend jaar!
Miranca Miranca schreef op 12 juni 2014 om 11:21:
Gisteren een spelpakket voor de straatspeeldag gehuurd, ruim 100 kinderen en volwassenen hebben genoten van de spelen. Ophalen en wegbrengen mocht op afwijkende tijden! Prima geregeld zo en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt namens alle buurtbewoners uit Veenendaal
Fam. Oudendorp Fam. Oudendorp schreef op 30 mei 2014 om 11:20:
Met Hemelvaartsdag hebben we een familiedag gehouden met een springkussen en oud hollandse spelen en dat is heel goed bevallen klein en groot heeft zich prima vermaakt!!! Zeker voor herhaling vatbaar!! Ook fijn dat jullie het konden bezorgen en ophalen, goede service!!!! Hartelijk bedankt namens de hele familie. Groetjes fam Oudendorp
Hendrik Hendrik schreef op 20 mei 2014 om 11:19:
Goed adres om een springkussen te huren, zag er goed uit en werkte prima. Zelf gehaald en teruggebracht, was prima te doen! Goede service en fijn overleg mogelijk!
Karel & Gerda Franken Karel & Gerda Franken schreef op 20 mei 2014 om 11:18:
Een uitstekend adres om spullen te huren. Goede afspraken, correcte afhandeling en mooie spullen. De neefjes en ook de ouderen hadden veel lol met het airhockey spel en 4 op een rij. Dank daarvoor en een volgende keer gaan we zeker eerst weer bij Favorent kijken!
Sigterman Sigterman schreef op 19 mei 2014 om 11:17:
Wat een top verjaardag was dit ….mede door het springkussen van favorent!! Mijn zoontje van 3 heeft samen met zijn vriendjes een top dag gehad!! Volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar!! Gr fam. Sigterman
Pia Verwoert Pia Verwoert schreef op 19 mei 2014 om 11:17:
FavoRent hartelijk dank voor de stipte bezorging en opzetten van het luchtkussen samen met de oud hollandse spelen hebben wij een onvergetelijk 40jarig huwelijksfeest gehad. Niet alleen de kleinkinderen maar ook al onze gasten hebben zich prima vermaakt. Ook het ophalen was precies vogens schema nogmaals hartelijk dank en tot een volgende keer. groetjes pia verwoert
Astrid Astrid schreef op 28 april 2014 om 11:16:
Afgelopen zaterdag hebben we koningsdag gevierd met het luchtkussen van FavoRent, het was een groot succes de boeren/koeien luchtkussens sloten mooi aan bij ons thema boer. De kinderen hebben hier vol op plezier op gemaakt. Ook de service van FavoRent was super, ze zijn vriendelijk, zoeken naar de beste oplossingen en komen hun afspraken na die ze maken met de klant. En een super prijs voor een dag die veelal door vrijwilligers wordt gedraaid. Wij tevreden en zeggen het graag voort. bedankt! Oranje comité Oeffelt
Gemeente Veenendaal Gemeente Veenendaal schreef op 6 maart 2014 om 11:15:
Ambtenaren van de gemeente Veenendaal hebben zich afgelopen week ingezet als vrijwilliger om de voedelbank “een steuntje in de rug” te geven. We hebben een feestmiddag georganiseerd voor de vrijwilligers van de voedsel- en kledingbank. Daarvoor heb ik een beroep gedaan op FavoRent en gevraagd of er gebruik gemaakt mocht worden van spellen en een springkussen. Wij waren blij verrast te horen dat FavoRent hieraan kosteloos wilde meewerken. We hebben mede dankzij deze bijdrage een geweldige middag kunnen organiseren. Heel erg bedankt namens de ambtenaren van de gemeente Veenendaal en vooral namens de Voedselbank.
Fam. Veenhof Fam. Veenhof schreef op 27 januari 2014 om 11:13:
Afgelopen vrijdag 12,5 jarig huwelijksjubileum gevierd. Aangezien we ook verschillende kinderen hadden uitgenodigd (in verschillende leeftijden) gekozen om oud hollandse spellen te huren. Dit was een groot succes, kinderen zijn de hele avond enthousiast bezig geweest (evenals ouders) Het was zeer geslaagd. We hebben de spellen zelf gehaald en weer terug gebracht. Echt voor herhaling vatbaar.
Gert Gert schreef op 16 december 2013 om 11:13:
Vrijdag 13 december hebben we ons 40 jarig huwelijks jubileum gevierd. Aangezien er ook kleine kinderen bij waren wat spelletjes gehuurd. Ze hebben ze netjes gebracht en weer opgehaald in Renkum. Heel veel plezier er van gehad. Bedankt.
Keijzer Keijzer schreef op 3 december 2013 om 11:12:
Zaterdag 30 November de verjaardag van onze dochter gevierd. Het springkussen Kubus was perfect de kinderen hebben veel schik gehad. Prijs kwaliteit was super en zeker de moeite waard. Bedankt!
Van Bentum Van Bentum schreef op 1 november 2013 om 11:11:
Woensdag vierden wij de 5e verjaardag van onze zoon. De middag stond in het teken van Donald Duck. We hebben bij FavoRent 3 leuke spellen gehuurd. Blikgooien met Donald Duck was favoriet bij de jongens. Geweldig feestje geworden, goede service, zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!
Dik van Holland Dik van Holland schreef op 21 oktober 2013 om 11:11:
Afgelopen weekend springkussen gehuurd was super de kinderen vonden het echt te gek Zeker voor herhaling vatbaar